Miiru [Mia-Iris] 

Täällä kirjoittaa luontoa rakastava, elämän utelias,  ihmisiä ja työtä kunnioittava 51-vuotias "mökkihöperö", Olen naimisissa samat arvot omistavan ihanan miehen kanssa ja jaamme yhdessä ihania luontokokemuksia upeiden vuodenaikojemme mukaisesti.   

Olen työskennellyt aiemmin muun muassa ravintola-, matkailu-, ja messualoilla, mutta pisimpään olen toiminut kiinteistöalalla. 

Tällä hetkellä mietin, mikä minusta tulee isona ja sain tässä mietiskellessäni idean jakaa teille luonto-kokemuksiamme blogin avulla. Toivottavasti saatte tätä kautta iloa ja piristystä pienistäkin asioista elämäänne, mahdollisuuden nauttia erilaisista tunnelmista ja bongata uusia ideoita.  

Blogini nimi, Luonnokki, kuvaa mielestäni luontoa rakastavaa ihmistä, rakkautta luontoon ja luonnossa kasvanutta kasvia tai eläintä. Se on myös tuote, joka on tuotettu luonnosta löytyvistä ainesosista.

Lupaan vastata kaikkiin kysymyksiinne ja  keskustelen ilolla kanssanne mistä tahansa mieltänne askarruttavasta asiasta. Voit ottaa minuun yhteyttä oheisella lomakkeella ja lupaan vastata Sinulle mahdollisimman pian.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Instagram

Pinterest 

© 2021 Miirun tunnelmablogi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!