Joko sinullakin ovat kädet mullassa?

02.05.2023

Talvi taas sujahti ohi ja se meni ahkeroiden etäopintojen parissa. Kyllä vanhakin jo nuortuu, kun saa tuuletusta aivoille uusien asioiden parissa. Kohta pitäisi olla todistus taskussa!

Olen niin iloinen, kun olen päässyt taas ensimmäisen kukkapenkin kimppuun ja kuokkimaan multaa! Kevään mukavat perustehtävät on kohta taas tehty. Taimien kasvatus, kuivien lehtien ja oksien poisto monivuotisista kasveista, kalkkien ja lannoitteiden laitto, kasvihuoneen ikkunoiden pesu, kasvatuslaatikoiden multien osittainen vaihto ja lannoitus, vesiletkun esille laitto, kasvihuoneen taimien ja ulkopuolisen kukkapenkin kukkien sijoitussuunnittelu, jne.  

Pari viikkoa sitten innostuin todella, kun löysin meidän takapihan sammalrinteestä korvasieniä! Siellä oli jo pari isompaakin ja annoin niiden jatkaa kasvamistaan rauhassa. Nyt rinteessä on melkein parikymmentä enemmän tai vähemmän isoa sientä. Nyt niitä taas saa, hyvä korvasienivuosi näköjään vielä hetken edessä. 

Sitten muuhun aiheeseen. Useampi on kysellyt minulta rescuekoiran adoptoinnista, koska monikaan ei tiedä siitä paljoa. Olemme pelastaneet noin 1,5 vuotta sitten Riston ja emme ole päivääkään katuneet adoptiota, joka sujui prosessina loistavasti. Päätin jakaa ensi blogissani tietoa adoptioprosessista, jotta yhä useampi hyväsydäminen perhe uskaltaisi pelastaa kodittomia koiria ulkomailta. Jos olet juuri nyt aikeissa adoptoida koiran, autan mielelläni koiran saamisessa. Palataan muutoin aiheeseen ensi kerralla!

Mukavaa ja aurinkoista kevättä!© 2021 Miirun tunnelmablogi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!